Bezorgen en afhalen

Ja. Leveringen bij Cybertopia zijn gratis.
Het is ook mogelijk, na afspraak je bestelling bij Cyertopia af te halen.
Over het algemeen wordt een bestelling door GLS bezorgt en dit van maandag tot en met vrijdag. Artikelen waarop een configuratie is doorgegeven worden bezorgt door PostNL van maandag tot en met zaterdag.
Als je bestelling niet door de brievenbus past dan zal de bezorger aanbellen om het pakje te overhandigen.
Nee. Wanneer een bestelling geplaatst is, wordt deze doorgegeven aan het magazijn waarvan deze naar jou richting wordt opgestuurd.
Bij bestellingen waarop geen configuratie is aangevraagd, worden in 1 keer bezorgd. Als men bijvoorbeeld een configuratie van een computersysteem heeft aangevraagd dan wordt de bestelling eerst naar ons atelier verzonden waarvan het jou richting wordt opgestuurd.
Ja, voor bestellingen die door de brievenbus gaat. Bij grotere artikelen is dit niet mogelijk. Bestel je veel of een groot artikel? Geef dan best een postadres op.
Met een track&trace code wordt je bestelling gemarkeerd. Dit is handig aangezien je dan je bestelling op de voet kan volgen en weet je wanneer de bezorger naar jou onderweg is
Wanneer je aan de hand van je track&trace code geen bestelling kan volgen dan probeer je dit later nog een keer.

Nieuwsbrief

Inschrijven

* Verplicht in te vullen
Email Formaat

Bevestig dat Cybertopia u interessant nieuws en kortingen mag sturen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.