Retourneren

Wanneer je gebruik maakt van je 14 dagen retourrecht heb je het recht je bestelling terug te sturen. De kosten die hiervoor nodig zijn, zijn volledig voor de klant.
Wanneer je gebruik maakt van je 14 dagen retourrecht heb je het recht je bestelling terug te sturen. De kosten die hiervoor nodig zijn, zijn volledig voor de klant. Let wel op dat je artikel ongebruikt moet zijn in de originele en ongeopende doos moet zitten.
Het is mogelijk je artikel terug te zenden of terug te brengen (na afspraak). Verwittig ons in dit geval zodat we je terugbetaling vlot laten verlopen. Als je je artikel terugzendt, bewaar je je verzendbewijs zodat wij via track&trace jou verzending kunnen opvolgen.
Nee. Buiten de kosten voor retour dien je niets te betalen. Zolang de voorwaarden voor het retouren van een artikel voldaan zijn is dit gratis.
Wanneer je een artikel wil retouren dan neem je contact met ons op. Het retoursadres is afhankelijk van het gekozen artikel.
Je kunt je retour binnenbrengen bij een PostNL punt of je kunt ervoor kiezen een andere transporteur te nemen.
Ja dit is mogelijk. Eventuele verzendkosten worden dan aangerekend.
Wanneer we je retourzending ontvangen hebben dan wordt je hiervan op de hoogte gebracht. Dit is meestal binnen 5 werkdagen.
Meestal binnen 5 werkdagen. Van zodra je retour verwerkt is wordt de terugbetaling verwerkt.
Van zodra je retour is afgehandeld wordt je terugbetaald. Dit kan 5 werkdagen duren, naargelang de gekozen betaalmethode.

Nieuwsbrief

Inschrijven

* Verplicht in te vullen
Email Formaat

Bevestig dat Cybertopia u interessant nieuws en kortingen mag sturen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.