Terugbetalen

Zodra je retourzending is nagekeken op gebruikssporen of eventuele schade en is goedgekeurd dan wordt je betaling teruggestort. De snelheid van de terugbetaling hangt af van de gekozen betaalmethode. Bij bankcontact en kredietkaarten kan dit tot 5 werkdagen duren Heb je met een cadeaukaart betaald dan wordt deze terug gewaardeerd naar het oorspronkelijke bedrag.
Onmiddellijk na de verwerking van je annulering. Hoe snel het daarna op je rekening staat hangt af van de gekozen betaalmethode.
We betalen automatisch teveel betaalde bedragen terug. Dit staat binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Wanneer we een betaling niet aan een bestelling kunnen koppelen dan staat dit binnen 2 weken terug op je rekening.
Dan wordt je cadeaukaart terug opgewaardeerd. Dit duurt ongeveer een 3-tal uur.
Dat hangt van de reden en de gekozen betaalmethode af. Is dit een technische storing? Dan staat het bedrag binnen 3 werkdagen terug op je rekening. Bancontact en kredietkaarten binnen 5 werkdagen en cadeaukaarten krijgen binnen een 3-tal uren een opwaardering.
Deze vind je in je account of in je mailbox. Heb je niets ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Nieuwsbrief

Inschrijven

* Verplicht in te vullen
Email Formaat

Bevestig dat Cybertopia u interessant nieuws en kortingen mag sturen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.